autókölcsönzés budapest airport érkező utasoknakFree ShUttle,  bérlõk felvétele a reptéren


autóbérlés Budapest reptér autókölcsönzés reptér


gépkocsi felvétel és leadás módja a reptérre érkezõ utasok részére


A gépjármû átvétele és leadása a reptér melletti telephelyünkön történik, ami 5 percre van a reptértõl. A telephelyre és vissza ingyenes kisbusszal szállítjuk bérlõinket. Az autó átadása kb.10 percet vesz igénybe. Kitöltik a formanyomtatványt. Be kell mutatni az autókölcsönzés szükséges okmányokat, ki kell fizetni a bérleti díjat, és a letét zárolásra kerül a bankkártyán. A szerzõdésen bejelõlik a gépkocsin esetlegesen található sérüüléseket. Az autót tele tankkal adják át.
Weblap: http://autokolcsonzes.co.hu/  
Email: info@autorent.hu


Olcso auto Budapest Repter, Budapest City


gépkocsi leadás reptérrõl induló utsoknak


Javasoljuk, hogy a gépkocsit a repülõ indulása elõtt legalább 2 órával adják le. Így bõven jut idõ mindenre, és nem kell kapkodni. A gépkocsi leadás a reptértõl 5 percre található telephelyen történik.Az autót teletankkal leparkolják, leadják a kulcsot és a forgalmi engedélyt, és kollegáim kiszállítják Önöket az indulási terminálra.


sérülés az autón, nincs tele az üzemanyagtank


Kérjük Önöket, hogy amennyiben sérülés keletkezett az autóban, valami mûszaki probléma van, vagy nem tele tankkal hozzák vissza az autót, azt a legkésöbb a leadáskor jelezzék a +36303735102 telefonszámon, hogy egyeztetni tudják a bérlõt terhelõ összeget és a fizetés módját. A nem jelzett, a leparkolt autón utolag észlelt rendellenességrõl, külön jegyzõkönyvet veszünk fel, fotót készítünk, és erre extraköltséget számolunk fel.